Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Slayt Yapma Programı ProShow Producer İndir 0

Bilgisayarınızda profesyonel olarak Slayt yapmak istiyorsanız ve Slayt için en iyi programı arıyorsanız ProShow Producer programı tam aradığınız program olabilir. ProShow Producer özellikleri ile en çok kullanılan Slayt programıdır.

Photodex ProShow Producer ile amatör olarak yaptığınız Slayt’ları artık profesyonel hale dökebilirsiniz. ProShow Producer programı ile özel fotoğraflarınızı ve videolarınızı profesyonel şekilde düzelterek en iyi sonuçler elde edebilirsiniz. ProShow Producer gelişmiş arayüzü ile yapacağınız Slayt’ları istediğiniz format’ta kaydedebileceğiniz bir programdır. Bilgisayarınıza indirdiğiniz Slayt programı ProShow Producer ile eklediğiniz fotoğraflara efektler veya müzikler ekleyebilirsiniz. Ayrıca akıllı telefonunuzla çektiğiniz videoları Airdroid benzeri uygulamalarla bilgisayarınıza aktararak ProShow Producer ile efektler vererek düzenleyebilirsiniz. Ayrıca HD ve 4K videolarınızıda düzenleyeceğiniz program ile profesyonel halde yaptığınız Slayt’ları Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya hesaplarınza aktararak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

grey

Slayt yapma programı ProShow Producer ile artık yapacağınız Slayt’lar kendi becerinize kalmış bir şeydir. ProShow Producer programını biraz kurcalarsanız her türlü slaytı rahatlıkla yapabilirsiniz. Diğer slayt programlarına göre daha gelişmiş olan Slayt programı Photodex ProShow Producer prgoramı deneme sürümü ile belirli bir süre kullanım hakkı tanımış olsada Full sürümünü kullanmak istiyorsanız belirli bir fiyat ödeyerek bu harika programı satın alabilirsiniz.

grey

Unity Web Player 3D Web Onatıcı Son Sürüm İndir 0

Bilgisayarınızın Program Kaldırma ve Özelliklerinde Unity Web Player diye bir program gördüyseniz ve ne olduğu yada ne işe yaradığını bilmiyorsanız endişelenmeyin. Herhangi bir program ile birlikte kurulan programın özellikleri oldukça fazladır.

Unity Web Player Nedir Ne işe Yarar ?

Unity Web Player (Firefox, Chrome) gibi internet tarayıcılarınız üzerinden açtığınız oyunları görsel olarak daha iyi ve 3D oynatmanızı sağlar. İnternet tarayıcılarınız üzerinde çalışan internet tarayıcılarınız aynı zamanda Online oyunlarda da etkisini göstermektedir. 3 Boyutlu oyunları web tarayıcılarınızda yüksek çözünürlükte açarak herhangi bir kasma yapmadan oynayabilirsiniz. Bilgisayarınıza indirip kurduğunuz Unity Web Player genellikle oyun kurulumları sonrasında arkaplanda bilgisayarınıza kendisini kurarak çalışır. Sizin haberiniz olmadan kurulum gerçekleştirsede herhangi bir zararı yoktur. Çok küçük boyutta olan Unity Web Player harici olarak bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

Unity Web Player İndir

Unity Web Player günümüzde çok fazla oyunu destekleyen yapısı dikkat çekmektedir. Türkiyede pek fazla insanın bilmediği bir yazılım olan Unity Web Player’ı rahatlıkla bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

grey

Most Popular Topics

Editor Picks