Türkiye'nin ilk yerli malı tableti (e-tab) 0

General Mobile Şirketinin Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, ülkeye katmadeğer sağlamak amacıyla yola çıktıklarını belirterek, “Cep telefonu üretim tecrübemizi burada kullandık. Her şey tasarımla başladı ve bugün ise bu ürünlekarşınızdayız.” dedi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UD3k0kHUDnk[/youtube]

Türk firması General Mobile’dan yerli malı tablet.

Kısa zamanda yüksek satış yapan tablet piyasasında artık Türk firmamızda yerini alacak.General Mobile’ın piyasaya sürdüğü e-tab 32 gb isimli tablet piyasa değeri 799 Tl olarak belirlendi.

grey

İlk yerli tablet bilgisayar e-tab 32 GB’nin tanıtım toplantısına katılan BilgiTeknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, bilişim sektörününgeldiği noktaya dikkat çekti. Yerli üretim için teknoloji şirketlerini desteklediklerini vurgulayan Acarer, “E-tab’ın yerli payının yüzde 26 olduğu belirtiliyor. Bizim için bir teknolojinin yüzde 5’lik payının bile yerli olması, yüzde 100’ününyurtdışından ithal edilmesinden çok daha iyidir.” dedi.

Yerli tablet üretimine destek vermek için toplantıya katılan Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ise bunun önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemine sahip e-tab, 16:9 geniş ekran, 8.9 inç ekran boyutu ve 1280*768 piksel ekran çözünürlüğü özelliklerini taşıyor. 550 gram ağırlık ve 10,8 milimetre incelikteki e-tab, bluetooth ve Wifi bağlantıları destekliyor.

e-tab’ın diğer özellikleri arasında 512 MB RAM, 6 saat video izletebilme, 6000 mAh Li-polymer pil, 32 gigabayta kadar harici kart desteği yer alıyor. Ayrıca General Mobile, e-tab’ı, İdefix işbirliğiyle, kullanıcılarına ücretsiz e-kitaplarla birlikte sunmaya hazırlanıyor.

e-Tab 32GB

http://dandygadget.com/wp-content/uploads/2011/11/General_Mobile_etab_32GB_Android_Tablet_Sleek_Black_Finish_Front_Center_Dandy_Gadget_Computers.jpg

Tablet Dünyasında Değişime Hazır Olun

e-tab Google Android™ 2.3 işletim sistemi (Android 4.0’a yükseltilebilir) ve güçlü multimedya özellikleri ile kullanıcılara zengin bir görsel deneyim sağlarken Wifi, DLNA, USB ve Bluetooth ile de zengin bağlantı olanakları sunuyor.

Ergonomik Tasarım

Hafif ve ince tasarımı yanında 8.9 inçlik multitouch ekranı ile General Mobile Tablet, e-posta ve blog gönderilerinizde daha hızlı ve kolay giriş yapabilmenize imkan tanıyor.

İş Dünyasında Profesyonel Asistanınız

e-tab Android Market içerisindeki yüz binlerce yardımcı uygulama yardımıyla kullanıcılara, hesap tablolarını, sunum dosyalarını ve ofis belgelerini görüntüleme ve düzenleme imkanı sağlayarak profesyonel mobil ofis çözümleri sunuyor.

Her Açıdan Mükemmel Görüntü

IPS Ekran Teknolojisi sayesinde tüm açılardan mükemmel bir renk tutarlılığına ve parlak bir görüntüye sahip olan e-Tab 32GB ile görüntüde kalite yeni bir anlam kazanıyor ve size 360 derece tablet kullanımı sağlıyor.

Tüm Multimedya Dosyalarınıza Kolayca Erişin

Akışkan kullanıcı arayüzü sayesinde multi medya dosyalarına kütüphane düzeninde kolay erişim sağlayın.

Üstün Multimedya Deneyimi

Güçlü grafik işlemci desteğiyle e-tab ile kendi eğlence sisteminizi oluşturabilirsiniz. Internet sitelerinde dolaşırken, HD film izlerken, müzik dinlerken ya da hepsini bir arada yaparken hız ve performans farkını hissedeceksiniz.

DLNA Teknolojisi İle Tüm Dosyalarınızı İstediğiniz Yerde Görüntüleyin

Tek tıklama ile fotoğraf, müzik ve video içeriklerinin DLNA sertifikalı TV, DVD, PC, vb. cihazlarla paylaşabilirsiniz. Sadece görüntüyü tutun, fırlatın ve üstün görüntü kalitesinin tadını çıkarın.

Tek Tuşla Ekran Sabitleme

Bu özellik ile kendinizi ekrana göre ayarlamak zorunda kalmayacaksınız, tek kısayol tuşuyla ekranı kolayca sabitleyebilir çalışmalarınıza her konumda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Tek Tuşla Glassboard Uygulamasını Açma

Ekran görüntünüzü kaydederek anında üzerinde çizimler oluşturabilir daha sonra bu görüntüyü e-posta yoluyla veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Pratik notlar almanız gerektiği durumlarda Glassboard uygulaması yardımınıza koşacak.

Sadece 10mm ve 550gr

İnce ve hafif tasarımıyla çalışmalarınıza yorulmadan hızla devam edebilirsiniz.

Kaynaklar

İlk yerli tablet e-tab piyasaya sunuldu

E-tab 32gb fiyatı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

HTC U11 Plus Tüm Özellikleri ile Karşınızda 0

HTC yeni amiral telefonu U11 Plus son teknoloji donanımı ile ve en güncel Android işletim sistemi ile karşınızda.

Bu sene Xiaomi ile başlayan çerçevesiz ekran modasına Samsung ve Apple iPhone X ile devam ettirdi. Şimdi ise HTC’de yeni çerçevesiz bir amiral telefonu güçlü donanımı ile karşımıza çıktı. Qualcomm’un en iyi işlemcisine sahip telefonun 6 inçlik dev bir ekranı bulunuyor. 4 GB ram 64 GB dahili depolama ve 6 GB ram 128 GB dahili depolama alanına sahip iki model ile gelecek telefonun 12 megapiksel arka 8 megapiksel ön kamerası bulunuyor.

HTC U11 Plus Teknik Özellikleri

  • İşlemci: Snapdragon 835
  • Bellek+Depolama: 4 GB ram, 64 GB dahili depolama + 6 GB ram, 128 GB dahili depolama
  • Kamera: 11 megapiksel arka, 7 megapiksel ön kamera
  • Ekran: 6 inç büyüklüğünde ve 2880×1440 piksel ekran
  • Batarya: 4000 mAh

Android 8 Oreo işletim sistemi ile gelecek telefonun 4000 mAh bataryası uzun kullanım süresi sunuyor. 2 kasımda tanıtılması beklenen HTC U11 Plus’ın diğer tüm özelliklerini paylaşacağım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Huawei Mate 10 Pro Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Mate 10 Pro Fiyatı ve Özellikleri 0

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei yeni tanıttığı yapay zekalı akıllı telefonu güçlü özellikleri ile adından söz ettirecek. Huawei Mate 10 Pro telefonunu yapay zekalı olarak adlandırıyor. Güçlü özelliklere ve yapay zekaya sahip akıllı telefonun detaylarına bakalım.

Huawei yeni telefonu Mate 10 Pro Kirin 970 işlemcisinden güç alırken 8 çekirdekli bu işlemciye 6 GB ram eşlik ediyor. Bu işlemci bir önceki versiyonuna göre %25 daha hızlı ve %50 daha az güç tüketiyor. 128 GB dahili depolama birimine sahip telefonun 6 inç büyüklüğünde 2160×1080 çözünürlükte ekranı bulunuyor. Arka kamerası ise 12 ve 20 megapiksellik çift kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 8 megapiksel kamera bulunuyor.

IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip telefonun 4000 maAh bataryası bulunuyor. LTE Cat 18 bağlantıya sahip telefon Android 8 Oreo işletim sistemi ve EUMI 8 arayüzü ile gelecek. Huawei Mate 10 Pro Fiyatı ise 799 Euro olarak belirlenmiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone X Yerine Satın Alınabilecek En İyi Telefonlar

grey

Huawei Mate 10 Pro Teknik Özellikleri

  • İşlemci: Kirin 970
  • Grafik işlemci: Mali-G72 M12
  • Bellek: 6 GB ram
  • Kamera: 12 ve 20 megapiksel arka kamera, 4K video çekimi, 8 MP ön kamera
  • Ekran: 6 inç, 2160×1080 piksel
  • Bağlantılar: LTE Cat 18
  • Batarya: 4000 mAh

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:Xiaomi Redmi 5A Fiyatı ve Özellikleri

Most Popular Topics

Editor Picks