2016 Yılının En Korkunç Korku Oyunları 0

2016 Yılının En Korkunç Korku Oyunları

Oyun dünyasının en önemli fuarı E3’te tanıtılan korku oyunlarına yakından bakalım.

Korku oyunu meraklıları için 2016 korku oyunu yılı olarak geçecek zira çıkan korku oyunlarının kaliteleri üst seviyelerde. Grafikleri ve oynanabilirlikleri olsun korku oyunları oyuncuların merakla beklediği oyunlardan olacaktır. E3 2016 fuarında tanıtılan oyunların tanıtım fragmanlarını izleyelim.

Tanıtacağımıza oyunlara kısaca sıralayalım. Bu oyunlar 2016 yılının en iyi korku oyunları olacak.

  • Resident Evil 7 Biohazard
  • Outlast 2
  • Friday the 13th – 13. Cuma
  • Vampyr – Vampir
  • Here They Lie

Resident Evil 7 Biohazard

Yapımcılığını Capcom un yaptığı Resident Evil serisi ile zaten bir baş yapıttır. Resident evil 7 biohazard son oyunu ile de meraklılarını heyecanlandırıyor. Grafikleri, hikayesi ve oynayış tarzı ile korku oyunlarında 2016’nın en iyisi olabilir. Resident Evil 7 Biohazard PC, PS4 ve Xbox One oyun konsollarına çıkacak.

Resident Evil 7 Biohazard Çıkış Tarihi

Resident Evil 7 Biohazard çıkış tarihi ise 2016 tarihinin sonlarına doğru çıkacak. Çıkışına daha uzun bir süre olsada şimdilik tanıtım fragmanı ile idare edeceğiz.

Outlast 2

Red barral games’in yapımcılığını yaptığı Outlast 2 yine harika bir korku oyunu geliyor. Otlarla dolu bir tarlada geçen korku oyunu tüylerinizi ürpertecek cinsten bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Outlast 2 oyunu için yayınlanan oynanış videosunu izleyerek korku dolu anları yaşayabilirsiniz.

Outlast 2 Çıkış Tarihi

Outlast 2 oyunu PC, PS4 ve Xbox One konsollarına çıkacak oyun 2016’nın son çeyreğinde çıkacak. Kesin bir çıkış tarihi olmasada yıl sonu  çıkacak olması korku sevenleri heyecanlandırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Mafia 3 Oynanış Videosu

Friday the 13th – 13.Cuma

Friday the 13th yani filmlerini izlediğimiz 13. cuma’nın oyunu çıkıyor. Gece dışarı çıkıp avlanmak isteyenler için yine güzel bir oyun. Bu oyunda hem av hemde avlanan tarafta olabiliyorsunuz. Bağımsız bir ekip tarafından yapılan oyundaki grafikler, oynayış tarzı ve ölüm vuruşları gayet iyi gibi görünüyor. Yayınlanan oynanış videosu bizlere oyunun ne kadar korku dolu bir oyun olduğunu gösteriyor.

13. Cuma Çıkış Tarihi

PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak oyun 2016 sonlarına doğru çıkışını gerçekleştirecek.

Vampyr – Vampir

Life is Strange’in yapımcılığını yaptığı oyun için Dontnod, Vampyr oyununu duyurdu. Vampir oyununun konusuna baktığımızda oyun ingilterede geçecek. Londra sokaklarında av’a çıkacağımız oyun PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Vampir Çıkış Tarihi

Vampir oyunu için kesin bir çıkış tarihi olmasada 2016 yılı sonlarına doğru gerçekleştirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: God of War 4 Playstation 4 Oynanış Videosu

Here They Lie

Here They Lie oyunu pek bilinmesede Playstation 4 ve Playstation VR için çıkarılacak oyun sanal gerçeklik gözlükleri ile oynanabilecek. Bu korku dolu oyunu oynamak için sabırsızlıkla bekliyoruz. 2016 yılı sonlarına doğru Playstation Neo ile çıkacak oyunun tanıtım fragmanına yakından bakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Red Dead Redemption 2 Çıkış Tarihi 0

Red Dead Redemption 2 Çıkış Tarihi

Aksiyon ve fantastik bir oyun olan Red Dead Redemption 2 Playstation 4 için çıkacak oyunun çıkış tarihi ile ilgili haberler gelmeye başladı.

Rockstar games’e göre yıl sonunda çıkacak olan oyunla ilgili dağıtıcılardan çeşitli söylentiler gelmeye başladı. Red Dead Redemption 2 2017 yıl sonu ekim ayı başlarında çıkması bekleniyor. Red Dead Redemption 2 4K destekli bir oyun ile karşımıza çıkabilir. Henüz sistem gereksinimleri ve fiyatı hakkında bilgi veremediğimiz oyunun çıkış tarihi ile yetiniyoruz. Ayrıca üstte Red Dead Redemption 2 videosunu izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Playstation Pro 4K Oyunları Listesi Yayınlandı

Disable HTML5 Autoplay Eklentisi ile Web Sitelerinin Sesini Kesin 0

Chrome, oprea ve firefox web tarayıcınızda birden fazla sekme açtığınızda arka planda sesler gelebilir. Bunlar yeni açılan sekmede bir videonun sesi olabilir yada facebook’ta dolaştığınızda videolarınız otomatik çalışyor ve ses çıkıyorsa bu sesleri Disable HTML5 Autoplay chrome ve opera eklentisi ile durdurabilirsiniz.

Bazı siteleri yeni sekmede açtığınızda sesler ve videolar otomatik olarak açılabilir. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa altta verdiğimiz Disable HTML5 Autoplay chrome ve opera eklentilerini indirerek bu sorunu giderebilirsiniz. Yakında firefox içinde eklenti yayınlanacak.

Disable HTML5 Autoplay Eklenti İndir

Chrome

Opera

Most Popular Topics

Editor Picks