Volkswagen 2017 Model CC Model Arabasını Tanıttı 0

85.si düzenlenen Cenevre otomobil fuarı‘nda Volkswagen yeni nesil arabası CC modelini tanıttı.

Volkswagen yeni CC model arabası ile gün yüzüne çıkan araba 50 km menzile sahip elektrikli motoru ile trafiğe çıkacak. Elektrikli motoru haricinde 3 Litrelik benzinli motoru bulunuyor. 480 litre bagaj hacmine sahip CC bu yıl sonuna kadar çıkabilir. 360 beygir gücünde motora sahip yeni CC araba 0’dan 100 km hıza 5.2 saniyede ulaşıyor.

grey

grey

grey

grey

grey

grey

grey

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Volvo S90 Çarpışma Testi ile Euro NCAP’den Tam Not Aldı 0

Volvo S90 Çarpışma Testi ile Euro NCAP’den Tam Not Aldı

İsveçli otomobil üreticisi Volvo yeni sedan’nı S90 ile Euro NCAP testinden tam not aldı. Yapılan tüm testlerden başarıyla geçen Volvo S90 yine adından söz ettirmeyi başardı.

Euro NCAP artık çarpışma testleri  değil yaya ve yolcu güvenliğini de ön plana çıkartmaktadır. Çarpışma esnasında araçta bulunan yolcuların güvenliği ve kazayı en az hasarla atlatmaları yolcu güvenliği açısından çok önemlidir. Ayrıca araba kullanırken aniden karşınıza bir yaya’nın veya hayvanların çıkması karşısında arabanın ne kadar sürede durduğu da çok önemlidir. Volvo tüm bunları göz önüne alarak S90’ı geliştirdi ve Euro NCAP testine soktu. Testlerde sınıfındaki diğer markalardan daha iyi olan Volvo S90 fiyatı ise 290 bin TL’den başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hızlı ve Öfkeli 8 Fragmanı Yayınlandı

Güvenlik denilince akla gelen ilk araba olan Volvo S90’nın çarpışma testi video sunu izleyelim. Bu arada çarpışmalardan en yüksek skorları da aldığını unutmayalım.

Efsane Ford Mustang 2018 HD Resimleri 0

ford mustang 2018

Amerikan otomotiv üreticisi Ford’un efsane modeli olan Mustang’in 2018 modeli ortaya çıktı. 5 litrelik 455 beygirlik V8 motora sahip 2018 mustang ile ilgili bunlar dışında pek bir bilgide paylaşılmadı.

Yeni Mustang 2018’in iç tasarımında 12 inçlik Dügital bir gösterge panelide bulunuyor. Yeni nesil Mustang şanzımanda 10 ileri otomatik şanzıman bulunacak. Ayrıca yeni ledli farlar, ön kaput, bagaj, rüzgarlık, egzoz çıkışları da biraz değişmiş. Önceki versiyonlarına göre daha agresif bir görünüme sahip arabanın HD Resimlerine bakalım.

grey

grey

grey

grey

grey

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BMW 760i xDrive V12 Motoru ile Gövde Gösterisi Yapıyor

grey

grey

grey

grey

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dünyanın En Pahalı Arabası Ferrari 250 GTO Resimleri

grey

grey

grey

Most Popular Topics

Editor Picks