Dünyanın En Pahalı Arabası Ferrari 250 GTO Resimleri 0

Merhaba arkadaşlar bu sefer sizlere klasik bir süper otomobil olan ve ayrıca dünyanın en pahalı arabası ünvanına sahip Ferrari 250 GTO resimlerini paylaşıyorum.

Tam 55.8 milyon dolara yani 180 milyon TL’ye satın alınan 1964 model Ferrari 250 GTO arabasından dünyada sadece 39 adet bulunuyor. 3.0 litrelik V12 motora sahip araba 300 beygir güç üretiyor. Fiyatı ile Bugatti veyron, Porsche, Lamborghini, Lyncan gibi arabaları geride bırakan Ferrari 250 GTO’nun görselleri ile baş başa bırakalım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 50 Süper Spor Araba Resimleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: V12 Motora Sahip Hybrid Ferrari FXX-K HD Resimleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Galaxy S8 ve S8 Plus Orjinal Duvar Kağıtları İndir 0

Merhaba arkadaşlar bu yazımda Samsung’un amiral telefonu olan Galaxy S8 ve S8 Plus orjinal duvar kağıtlarını paylaşıyorum. Güney koreli teknoloji devi Samsung’un 5.8 inç’lik galaxy S8 ve 6.2 inç büyüklüğündeki galaxy S8 plus ile gelen orjinal duvar kağıtlarını akıllı telefonunuza hemen indirebilirsiniz.

Farklı tasarımı ile tüm dünyanın karşısına çıkan Samsung Galaxy S8 ve S8 plus’ın ekran çözünürlüğü 1440×2960 pikseldir. 2K çözünürlükteki bu ekran ile gelen orjinal duvar kağıtlarını beğendiyseniz hemen kendi telefonunuza da indirebilirsiniz.

Aşağıda gördüğünüz orjinal görselleri görüntü kalitesini düşürmeden sıkıştırarak paylaştım. Orjinal görselleri indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak 204 MB büyüklüğündeki rar dosyasını indirerek orjinal galaxy S8 görsellerine sahip olabilirsiniz.

204 MB’lık Galaxy S8 ve S8Plus Orjinal Duvar Kağıtları İndir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Full HD 1080p Akıllı Telefon Duvar Kağıtları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 35 Adet 3D Android Telefon Duvar Kağıtları

100. Yıla Özel 770 Beygirlik Lamborghini Centenario Karşınızda 0

İtalyan süper otomobil üreticisi Lamborghini’den yine süper bir otomobil karşınızda Centenario.

Yeni Lamborghini Centenario 770 beygirlik 12 silindirli motoru ile dikkat çekiyor. Agresif bir yapıya sahip süper spor otomobil Lamborghini’nin 100. yılına özel olarak üretildi. 1.5 ton ağırlığa V12 motora sahip süper spor otomobil 0’dan 100 km hıza 2.8 saniye’de çıkabiliyor.Toplamda maximum hıza ise 350 km’dir.

Lamborghini Centenario’dan 20 tane roadster, 20 tane’de coupe modeli üretilecek. 2.5 milyon dolar fiyatı ile satılan Centenario’nun Türkiye’ye geldiğini düşündüğümüzde ortalama vergiler dahil 15-20 trilyon fiyat ile satılır. Özelliklerine ve fiyatına baktığımız centenario’nun üstte özel olarak hazırlanmış videosunu izleyebilir ve alttada HD Resimlerine bakabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Lamborghini Veneno UltraHD 4K Resimleri

Most Popular Topics

Editor Picks